Kort om mig

Hej!

Mit navn er Maria og jeg er eventkoordinator.

Jeg har en passion for, at afvikle og planlægge livets store fester. Glade mennesker, god mad, duften af champagne, og en dag der bare flyver afsted – det er noget af det bedste jeg ved! Især hvis dagen er velforberedt og det er kræset om gæsterne og detaljerne!

Mange undervurderer de mange opgaver og udfordringer, som man ofte møder i planlægningsprocessen, og her træder jeg til.

Jeg har en bred erfaring indenfor event og restaurationsbranchen og kan hjælpe med udarbejdelse af tidsplaner, to do lister, budgetter, koordinering af leverandører, plantegninger, indkøb/valg af vin og meget mere.

Tidligere har jeg bl.a. arbejdet som Driftschef på M/S Sagafjord og restaurantchef for Cofoco. Jeg er uddannet Sommelier og serviceøkonom. Når det skal gå stærkt, løber jeg hurtigt og opstår der problemer undervejs, så løser vi dem!

Tak fordi du læste med!