5 Tips til bryllupsmorgenen

28. juli, 2023

Den store dag er her! Planlægningen er slut og nu er der kun tilbage at nyde det. Men, hvordan får man den bedste start på sin bryllupsdag? Vi guider med 5 tips og tricks.

Din bryllupsdag er særlig, den har sikkert indebåret en masse tanker, tid og planlægning. Nu står dagen foran dig og der er kun et at gøre – nyde dagen! Meen, hvis du nu lige kunne tage de sidste af vores bedste fifs med på vejen, så har vi samlet dem i 5 gode tips til din bryllupsmorgen.

1. Pas på håret!

Hvis du skal have sat hår så tag noget med åbning foran på. Vi anbefaler en skjorte med knapper, en trøje med lynlås eller den famøse brudekåbe.

2. Noget at spise

De fleste kender til ikke at kunne spise for nerver, vi forstår dig! Men du kan nemt blive dårlig, hvis du går mange timer, især på en varm sommerdag, uden mad og drikke og måske en del alkohol senere på dagen, så sørg for at få noget indenbords fra morgenstunden!

3. Playliste

Ingen fest uden musik! Start dagen med højt humør med din helt egen særlige playliste, der vil slå tonen an for resten af dagen.

4. Kom i kjolen

Sæt god tid af til komme kjolen (det tager længere tid end du tror!) Vi anbefaler gerne en time, så skal du ikke bekymre dig om tiden.

5. Ingen mærker her

Tag bh, elastik mm af i god tid så du ikke har streger og mærker efter stropper og andet, som du vil ærgre dig over kan ses på billederne efterfølgende. Særligt hvis din brudekjole er stropløs vil det være træls med tydelige mærker efter dine bh stropper på billederne.