5 Gode tips til bryllupsgaverne

28. juli, 2023

Intet bryllup uden bryllupsgaver. Vi har samlet vores 5 bedste tips til hvordan I tackler gaverne på jeres store dag

Bryllupsklokkerne ringer, I har sagt JA, nu er festlighederne startet og der vil formentlig stå et smukt bord veldækket med farvestrålende pakker nemlig – bryllupsgaverne!

Vi har samlet de bedste tips og tricks til alt omkring gaverne ved jeres bryllup.

1. Cellofan!

Bed jeres gæster om at droppe indpakningen eller pak ind i cellofan. Derved kan alle se og nyde gaverne på aftenen, uden at I behøver bruge dyrebar tid på aftenen på at stå og pakke gaver ud. Det kan hurtigt tage lang tid, som I sikkert hellere vil bruge på at feste, danse og snakke med jeres gæster.

2. Skriv det i kortet

I forlængelse af gaveindpakningen, så er et godt tip at få gæsterne til at skrive hvad de giver i kortet. Alt efter antallet af gæster I vælger at invitere, vil I sikkert få mange gaver og kort og det kan være svært at holde styr på hvilke løse kort der hører til hvilke gaver, når I sidst på aftenen eller morgenen efter står og skal pakke det hele ned. Bed derfor jeres gæster på forhånd om at skrive i kortet hvad de forærer jer, det bliver I glade for når I skal skrive takkekort efter brylluppet.

3. Åbn til morgenmaden

Hvis I har overnatning til jeres bryllup og I gerne vil nyde at kunne pakke gaverne ud, så meld ud på forhånd at I pakker gaver op om morgen efter festen. Dagen efter jeres store dag vil der typisk ikke være andet program end at folk kommer ind for at spise morgenmad før de pakker deres ting og siger farvel og tak for denne gang, så derfor er det et oplagt tidspunkt til at I kan hygge jer med at pakke gaverne op sammen med jeres gæster og I kan få lejlighed til takke folk personligt for deres gave.

4. Få en kortboks

Hold styr på kortene med en pæn og praktisk kortboks.
En fin kortboks vil pynte flot på gavebordet og vil samtidig være praktisk til nemt at kunne få samlet alle kortene til at tage med hjem, når aftenen er slut.

5. Ønskesky

Mange gæster vil efterspørge en ønskeliste op til jeres kommende bryllup, en smart måde som de fleste vælger i dag, er at lave en ønskesky. Det er en super smart måde for jeres gæster at kunne få et overblik over jeres ønsker og finde en gave til deres budget, samtidig med at de kan reservere gaven online, så I ikke risikerer at få gengangere der bagefter skal byttes. Derved ”sparer” I også jer selv for en gavekoordinator der skal holde styr på ønskelisten og gæsternes gavekøb. I kan desuden få en unik QR-kode til netop jeres ønskeliste printet i jeres invitationer som gæsterne kan scanne med deres smartphone. Så bliver det ikke nemmere!