Ahh! Lækkert og forfriskende! Der er intet, der starter en god bryllupsfest som en fantastisk velkomstdrink. Vi har derfor samlet vores 3 favoritter!
1. Hugo Spritz
Ikke alle er til den meget populære Aperol Spritz. Derfor er Hugo Spritz det perfekte alternativ til en velkomstdrink til jeres bryllup! Den er både sød og frisk, med en skøn smag af hyldeblomst, og så er den helt perfekt til en varm sommerdag!
Til 1 drink skal du bruge:
- 5 cl Hyldeblomstsirup
- 10 cl Prosecco
- Danskvand
- Lime
- Mynte
- Isterninger
Fremgangsmåde:
- Fyld et stort vinglas med isterninger.
- Hæld hyldeblomstsirup, lime, mynte og prosecco i glasset og rør rundt.
- Top drinken med danskvand, og pynt den med lime eller mynte.
2. Royal Affair
Sød, frisk og uimodståelig! Begynd jeres bryllup med at tilbyde jeres gæster en smagsbombe af en drink, og få en lækker start på dagen.
Til 1 drink skal du bruge:
- 4,5 cl Cointreau
- 0,5 cl Sukkersirup
- 9 cl Tør, mousserende vin
- 1,5 cl Friskpresset citronsaft
- 1 dash Angustura Aromatic Bitter
- 1 stk Myntekvist
- 2 stk Ingefærskiver
- 2 stk Agurkeskiver
- Isterninger
Fremgangsmåde:
- Hæld agurk, mynte, ingefær og sukkersirup i en shaker, og mos det med en muddler.
- Tilføj Cointreau, friskpresset citronsaft, Angustura Aromatic Bitter og is. Shake i 10 sekunder.
- Si over et champagneglas og top med den mousserende vin.
- Pynt med en skive ingefær, agurk og mynteblade på en tandstik eller lignende.
3. Pink Gin med rosmarin
Frisk og sommerlig i en smuk pastelfarve – det får du med denne lækre og nemme drink. Den kræver kun få ingredienser, og passer perfekt som en velkomstdrink til jeres bryllup!
Til 4 drinks skal du bruge:
Hjemmelavet rosmarinsirup:
- 2,5 dl Vand
- 2,5 dl Sukker
- Ca. ½ Bundt rosmarin
Til resten af drinken:
- 4 Blodgrapefrugter
- 1 dl Gin
- Isterninger
- Danskvand
- Rosmarinkviste
Fremgangsmåde:
Hjemmelavet rosmarinsirup:
- Hæld vand og sukker i en gryde, og bring det i kog. Sukkeret skal opløses i væsken under omrøring.
- Tilføj rosmarin, og tag gryden af komfuret. Siruppen skal nu trække mindst 1 time.
- Fjern rosmarinen og lad siruppen køle helt af i køleskabet.
Selve drinken:
- Kom isterninger i glassene sammen med ca. 2,5 cl rosmarinsirup i hvert glas.
- Pres saften fra blodappelsinerne og hæld saften samt 2,5 cl gin i hvert glas.
- Top med danskvand og pynt med rosmarinkviste.